Gårdagen.

Tjabba.. :b Gårdagen gick som den gick. På dagen gjorde jag inget speciellt, vad jag minns. Och kvällen var helt kul, iaf bättre än att sitta ensam hemma.
Maarit, Jennie och Jeanette kom hit (klo. 12), vi gick till gillestugan, där alla hade blivit utslängda, vet inte varför. Vi slapp in efter en liten stund och så var vi där till klockan 3 - halv 4. Slapp och sova först runt klockan 4, för de kom och hämta dom andra först vid 4 tiden.

Steg upp halv 2 idag. Och snart kommer Anders och Henna hit.
Sen ska de ätas och sen är det läxornas tur :s

Bye!

<3

Lillajul!

Ojj vad jag blev glad när jag såg att jag redan haft 2 läsare idag xD
Har suttit och tittat på 'sjukhuset' nu en stund. Så kom pappa och gav mej en lillajul-present :) Det var en påse med olika choklad i :D mums x)

Städade lite grann här idag, men så orkade jag inte mera :D Fast jag inte städade mycket så märktes det endå, så något bra var det med det iaf. :D

Åååh, navelsmycket här brevid mej är såå frästande! x) men jag vill inte ta några risker att den ska bli inflammerad så jag måste låta bli.. men snart, snart ska jag byta! :D

Borde köpa julklappar :S Har redan köpt 2. Eller jag har beställt 1 (som inte kommit än), och köpt en. Jag måste ännu köpa iallafall 5 julklappar :o Hur ska jag hinna? :s Jag vet 2 som jag ska köpa, så jag måste ännu hitta på 3 som ska köpas. huhhuh.. Tungt med jul :D

Btw, fick en Rölli julkalender av mamma :D Dänx! :)

<3

Haha :D

Gårdagen gick fint :P skolan gick ganska fort, vilket var bra. Efter skolan - till stan med pappa, hämta mamma, matbutiken, kinamat, hem, äta, sova klockan 6 på kvällen - eftersom jag var trött och skulle ta en liten tupplur, vaknar av att mamma väcker mej klockan 11 och säger att det är morgon :D Så jag har slagit mitt eget rekord på att sova länge :b 17 timmar, inte illa :D fast det inte var mening..
Idag vet jag inte vad jag ska göra. Mamma och pappa gick och hälsa på farmor och sen sku de till butiken, och mamma skulle köpa en julkalender till mej ^^

Nu ska ja ta och se vad jag kan göra. Hejj!

<?

Fuladagen

Idag var det fuladagen. Jag hade Annas gamla byxor och skor och en stickad tröja som mamma stickat när hon var ung :b
Jag och emma borde nog ha fått någon diplom för våra fina skor ;) :D
Fick nu då äntligen min psykologibok som jag så länge tjatat om :P
Och, när jag, Elin och Emma kom till Smarket sade en kvinna/tant: "oj så fina byxor!" :'DD

Kom just hem från Emmas. Var dit med Annalina och Johanna :)
Såg Emmas katt för första gången och den är sååå söt! ^^ Men nu efteråt rinner näsan och ögonen kliar x) Men det var värt det xP + att när vi kom hem med Johannas, hade de såklart hunden med sej i bilen! :D men det gick ändå helt okej.. :)
Tror inte att jag sett Johanna mera än en gång sen skolan började. Och skolan började för snart 4 månader sen! :o Så det var kul att träffa henne :)

Nu ska jag se om jag har några läxor, göra dem ifall jag har, sen läsa på boken till modersmål och sen sova :)
Hejj!

Sådär btw, en flicka blev inlåst på vessan igår i skolan (låsen fastnade), så de blev tvungna att typ såga loss dörren x)

<3

Haloj!

Skoldagen var helt okej.
Hade sovmorgon, sedan elevhandledning, mat, psykologi - film, religion, matematik.
Jag skulle hämta min psykologibok idag efter maten, men den skulle komma först klockan ett, och jag glömde att hämta den. Men som tur har den kommit! (tror jag).
Imorgon är det då fuladagen, har hittat kläder och skor. Men tröjan var svår att hitta :S visst, jag har många fula tröjor, men de dög inte :D
Var ut och gå med Annalina 6 tiden :) Sen när jag skulle gå hem kom en hund plötsligt springande över vägen rakt mot mig :o men den var ganska liten, så det var inte så skrämmande :D Så sprang den till oss och när jag kom hem sprang den iväg, för det hördes när någon visslade på den.
Borde gå och lägga mej nu. Men är inte alls trött! :o
Ojj, och så borde jag också göra matematik läxan :s hmh..
Japp, Hejhej!

<3

Tisdag

Den här dagen har varit en mycket skrattfull dag :D
Fick ut någon uppsats i modersmål. Är helt nöjd med vad jag fick, även om den inte gick så bra.
Nu blir det bara mat, läxor och lite tv.
Fick veta idag att vi har fuladagen på torsdag :S not häpi, not häpi.. :(

Hejssvejjs.

<3


Haloj!

Hejjssan. Idag har det inte hänt nå mycket. Gick till skolan som vanligt, hade släpat med mej skridskor och allt, och så nångång under första passet det kanske var (?) fick vi veta att vi ska på någon konsär, med klassisk musik fjärde passet - när jag har gymnastik! Så det kändes inte roligt nej.. Sen hämtade pappa mej från skolan och vi åkte till stan för att hämta mamma och till matbutiken.
Sen dess har jag sovit, vilket jag inte skulle få, för jag får inte sömn på kvällen då.. men jag överlever väl det :D

Imorgon händer det väl inget speciellt..?
Min psykologi bok har inte kommit ännu heller! Tanten i info shop hade beställt en bok för lite.. >:[

Hejj.

<3

Gokväll!

Har just varit ut och gå med Annalina i ovädret :D :b Det är typ snöstorm där ute :S Och nu sitter jag och vätar på att pappa ska bli klar med cross-trainern. Kan uppdatera lite här så länge.

Igår kom Sandra till oss, vi gjorde inte så mycket men kul va de iaf, har inte sett henne ordentligt på en stund så :)

Och idag på morgonen väckte Sandra mej och frågade om jag kommer med till stan :D Och det gjorde jag. Hoppade in i duschen fort och så gav vi oss iväg. 
Jag köpte en "huppari" och en annan tröja + ett navelsmycke. Sen när vi var klara hämtade mamma och pappa mej och vi åkte till mormors. Sandra åkte hem med sina bröder. 
Och ännu när vi kom hem från mormors körde vi via Citymarket för jag hittade en perfekt julklapp till Anna därifrån. Det var den andra julklappen jag köpt i år :b + att jag hittade underbara skor! ^^ men jag köpte inte dem, för det fanns bara ett par kvar av den storlek jag skulle ha, och de var trasiga :(

Men nuu ska ja sticka iväg! hejj!

<3

Fredag - Lördag

Har inte uppdaterat på en stund så här kommer lite om vad som hänt, vilket inte är mycket :D

Igår (fredag) kändes skoldagen väldigt kort. Som tur!
Efter skolan åkte vi ut och äta, jag, mamma, pappa, och Anna. Vi åt vi Wanha Lyhty, och det var gott! :) Efter det skjutsade jag och Anna, mamma och pappa till teatern som de skulle till. Sen och shoppa lite :) Fick t.o.m. med mig något ;) fast jag harmades efteråt över en sak, nämligen jag köpte en tröja från Lindex, och man skulle ha fått 2 för 1, men klockan var redan 10 minuter över stängningstiden (heter det så?), så jag hann inte ta något annat :S
I det skedet var mina fötter döende, jag hade mina högklackade på mig, fast jag bara hade gått i dem i 2 timmar, men det var en pina.. :s Sen bytte jag skor, jag hade tagit med ett annat par för säkerhets skull, och så åkte vi iväg till ABC för att dricka kakako, men det blev ändå ingen kakao till slut :D då var klockan så mycket att det var tid att hämta mamma och pappa.

Idag steg jag upp nångång vid 12 tiden. Sedan dess har jag fixat naglarna och tittat på nån program på tv om hurrikaner.
Snart ska vi äta, och kvällen spenderar jag troligtvis framför tv:n. Anna har tagit hem Desperate Housewives season 3  ;)

Jag älskar mina naglar just nu ^^ förutom de 2 som jag föstörde lacket på.. :( :b
Häjj!

<3

...

Halåå. Sitter i biblioteket och har just lånat 3 böcker. En av dem behöver jag till modersmål. 
Borde skriva på uppsatsen till modersmål nu, för jag har håltimme, men jag kom på att jag måste låna en bok så det blir väl att skriva klar imorgon istället. För vi får nämligen bara skriva på den i skolan. Skit.
Men igår var jag och pappa och bowla :D Det var helt kul :b
 Idag skulle några från skolan till Vasa på wasa teater för att se någon teater, men skådespelerskan blev sjuk så de åkte inte iväg nå.

men nu ska jag gå. heips! :P

nähee.

det var tydligen pojken som körde över en kvinna. Hon hade skadats men inte han. Det är vad jag hört, men bör inte stämma. Kvinnan var iaf vår (nästan) granne.

Nu har det hänt något! :o

Men jag vet inte vad det är. Det står brandmän, brandbilar och ambulans utanföre vårt :s någon gammal man kom på vår gård för att svänga om bilen (och råkade söndra sin bil på något sätt på samma gång). Han sa att det har hänt någon svår olycka. Och Annalina säger att hon hört att det är en pojke som är lika gammal som vi som har kört under bilen där :S
Men att han inte skadat sig.
Pappa gick ut för att se vad som skett, men har inte återvänt :D (låter som om han gått förevigt eller nåt xb)

nåjjaa, håppas inte något allvarligt slett.

!!!

Jag trodde det skulle bli bättre när jag började i gymnasiet, men där hade jag fel.

?

Fy va tråkigt att vara förkyld :s har väldigt ont i halsen och näsan är täppt..
Men idag händer det vell inte mycket. Jag och Anna åker kanske till Anders för att spela på wii x) han har beställt Wii Rock Band, och nu har den kommit ;D

Ojj vad jag väntar på julen! ^^ Blev på väldigt bra humör igår när vi kom in till Shanghai restaurangen och såg att de hade satt upp julgranen :D Och i prisma spelade de julmusik :)
Igår bakade Anna pepparkaksdeg :D Och det var gott ;)

Btw, jag har suttit 3 ggr i massagestolen! :D Den kittlar inte alls som jag trodde den skulle göra. Och den är nästan bekväm :D

<3

Krank :s

Usch.. är sjuk :S har inte feber, fast det känns så, men ont i halsen och huvudvärk..
Och äntligen är det fredag imorgon! Skönt då man får sova lääänge.. ^^  Den här veckan har gått fort. Ny period och allt. Den är inte värst trevlig, men duger. En sak som är bra är att jag bara behöver köpa en ny bok. De andra får jag fixat som gamla.
Det är mycket jag borde få gjort.. :s bl.a. låna en bok till modersmål, beställa psykologi boken, städa rummet och mycket annat.. Men det ordnas väl.. :)

Nej nu får det bli läxdags! :b Hejdå!

<3

Tisdag

Hejssan.
En helt lugn dag har det varit idag. Dagen började med bildkonst, där vi skulle teckna av en person säkert en miljon gånger! :s inte kul! Men sedan hade jag hålpass, med Emma. Efter maten var det lite jobbigare. Modersmål, engelska och matematik, men engelskan var rätt kul.. :) okej, det var inte heller så värst lugn dag :D

Har tittat på Desperate Housewives sedan jag kom hem från skolan :b
Är väldigt trött och har lust att gå å lägga mej redan.. men nej, måste orka ännu några timmar.
Snart börjar salkkarit så hejjdåå! :DD


Farsdag :)

Grattis på dej pappa! :)

Igår spenderade jag kvällen med att titta på o.c. :D
Idag blir det troligtvis att åka till mormors.. :)
Imorgon är det ny period i skolan, och den börjar med matematik... :S

Pappa sitter och prövar sin nya massagestol, som han fick till farsdag av mej, mamma och Anna :D
Måste själv pröva den någon gång, men tror inte att jag klarar av att sitta så länge i den efter att den kört igång :D eftersom jag är lite av den kittligare sidan.. :b

<3

Fredag

Varför kan man inte bara såva hela veckoslutet? Det sker ändå inget, och då skulle man kanske vara pigg på måndag..

Sjuk?

Det känns som om jag kunde ha feber :S Och i halsen känns det precis som när man håller på bli förkyld.. :/ Nej nej nej :(
Men febertermometern visar 36.3C. Inte feber änn iaf..
     Idag kom Annalina hem! :) Hon var brun! :o Och jag fick en underbar tåring av henne! ^^ Tack så mycket! :)
När jag såg på bilderna hon knäpt från resan fick jag nog "reisfeeber", kanske därför det känns som om jag skulle ha feber ;)

Har inga läxor till imorgon.. tror jag.. :b
Och på söndag är det farsdag. Vad ska man köpa till pappa?
Jag tycker om att köpa saker till folk, bara jag vet vad jag ska köpa och bara det inte är fär dyrt :D Men inte för ofta ändå.. xb

Nu kommer både O.C. och Pako från TV:n. 'Hukan vaal e månne?'

Dansgala.

Ja igår bar det iväg till Jakobstad, till dansgalan. Åkte dit med Sandra och hennes föräldrar. Vi kom dit en 8 tiden.
Vi fick stå å vänta på Maarit o jänget nästan i en timme! När vi träffat dem åkte vi till neste, och där var vi resten av kvällen.'
Sen skulle Sandras åka hem, men jag å Emma ville inte ännu heller hem så vi lämnade dit. Efter det.. jaa jag kommer inte ihåg, jag var nykter, men ändå, jag kommer inte ihåg.. ;)
Sen klockan 2 slapp jag och Emma hem med taxi till Nedervetil, och från 13 fick vi skjuts av staffan i hans traktor hem.
Tack för det! :)

Nu ska jag göra mej i ordning för vi ska åka till mormors och efter det ska vi ut och äta med Anders och Henna! :)

RSS 2.0